Cyber Security - ICT Infrastructuur | Cyber Security
359
page-template-default,page,page-id-359,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Cyber Security

Cyber Security is een arsenaal aan technologieën, processen en best practices specifiek ontworpen om netwerken en data te beschermen tegen cyber aanvallen.

Wat is Cyber Security?
Overheidsinstellingen, financiële instanties, ziekenhuizen en andere soorten organisaties verzamelen, verwerken en bewaren grote hoeveelheden aan vertrouwelijke informatie op computers en zenden deze data via het netwerk naar andere computers. Met het groeiende volume en geavanceerde cyber aanvallen, is het nodig om de aandacht continu te leggen op het beschermen van deze gevoelige informatie.
Virussen, worms, phishing en andere akelige bedreigingen zorgen voor een gevaarlijke wereld voor het computer netwerk. Het is wellicht prettig om te horen dat 84% van alle aanvallen verdedigbaar zijn met effectieve maatregelen.
Direct naar type aanval en oplossing: