ICT Infrastructuur - ICT Infrastructuur | Cyber Security
416
page-template-default,page,page-id-416,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

ICT Infrastructuur

Het Datacenter is het hart van uw business. Al uw kostbare data is hier opgeslagen en gebruikers zijn vaak alleen productief als ze toegang hebben tot deze data. U wilt dan ook geen enkel beschikbaarheid- en beveiligingsrisico lopen door toedoen van cybercriminelen, hackers en data diefstal.
De dynamiek van moderne ICT infrastructuur
De ICT-infrastructuur is onderhevig aan een zeer sterk verandering, door trends zoals mobiliteit, big data, virtualisatie en cloud gebaseerde ontwikkelingen. Cyber Security is daarbij cruciaal met behoud van high-troughput performance en beheersbaarheid.
Om uw ICT-infrastructuur en datacenter optimaal te laten functioneren met behoud van een hoog security niveau, performance en beheersbaarheid, leveren wij een pakket van innovatieve infrastructuuroplossingen die exact doen wat ze moeten doen: