NETWORK AUDITS - ICT Infrastructuur | Cyber Security
746
page-template-default,page,page-id-746,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

NETWORK AUDITS

Technische ontwikkelingen gaan steeds sneller, beveiligingsrisico’s liggen constant op de loer en de keuzemogelijkheid uit producten en aanbieders wordt steeds groter. Hoe weet u of u bij het aanleggen of onderhouden van uw netwerk de juiste keuzes heeft gemaakt? Of gaat maken? ATTComputer kan u daarbij helpen door middel van ons uitvoerige Netwerk Audit. Op korte termijn een uitgebreid, helder rapport dat u met concrete aanbevelingen de juiste richting wijst of u een bevestiging geeft dat u op de juiste weg zit.

Wat houdt een Netwerk Audit van ATTComputer in?
Onze specialisten komen bij u op locatie met een frisse, deskundige blik naar alle facetten van uw netwerk kijken. Dit doen we samen, dus met u. Het vertrekpunt is het maken van een nulmeting waarin we de schaalbaarheid, beschikbaarheid en het functioneren van het netwerk en al haar applicaties analyseren. Vervolgens wordt uw gehele netwerk tot in het diepste niveau geanalyseerd en in kaart gebracht: vanaf het ontwerp en eventuele netwerkproblemen tot de beveiliging van uw netwerk. De oorzaken van verstoringen, traagheid en instabiliteit worden door onze specialisten op het exacte pijnpunt aangewezen. Natuurlijk worden ook eventuele beveiligingsrisico’s in beeld gebracht.

Mocht een security issue gevonden zijn, dan weet u direct welke norm niet wordt gehaald of aan welke aanbeveling niet wordt voldaan. En, wanneer een issue is opgelost, kunt u uw auditor met vertrouwen aantonen dat u ‘in control’ bent.

Waarom investeren in onze Netwerk Audit?
Zekerheid. Gemak. Beheersbaarheid. Grip. Overzicht. Zijn dit woorden die u aanspreken?
ATTComputer  begrijpt dat.
Samen met u is ons doel dat u in het bezit bent van een robuust, efficiënt functionerend netwerk met al haar applicaties en gebruikers. Een netwerk dat ook met de toekomst mee kan. Onze specialisten bereiken dat door u na de uitgebreide analyse een helder en leesbaar rapport te presenteren. Met dit rapport krijgt u ook op managementniveau uitgebreid omschreven hoe uw netwerk er voor staat. Wij geven niet alleen aan waar problemen in uw netwerk voorkomen, maar ook hoe deze zijn op te lossen. U ontvangt concrete, direct toepasbare verbetervoorstellen en adviezen.