Network en Security - ICT Infrastructuur | Cyber Security
368
page-template-default,page,page-id-368,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Network en Security

Wilt u dynamische veranderingen in uw netwerk realiseren? Om een maximaal rendement te realiseren, is het van groot belang dat uw netwerk optimaal presteert, breed inzetbaar en robuust is. Moderne netwerktechnologie maakt bovendien de connectie mogelijk met de nieuwste applicatiegeneratie die rijkere toepassingsmogelijkheden biedt. ATTComputer ondersteunt u graag bij de optimalisatie en uitbreiding van uw infrastructuur om integratie van (toekomstige) applicaties binnen uw netwerk te realiseren.
Intelligente infrastructuren
Tegelijkertijd wordt het herkennen van apparatuur en gebruikers steeds belangrijker. Daarbij bestaat de mogelijkheid om de integriteit van netwerk clients vast te stellen vóórdat daadwerkelijk toegang tot het netwerk wordt verleend en op basis hiervan te bepalen welke informatie beschikbaar wordt gesteld.
Geïntegreerde security
ATTComputer adviseert, levert, implementeert en beheert geïntegreerde oplossingen voor infrastructuren en beveiliging. Zowel op het vlak van netwerken, toegangscontrole, firewall & VPN, remote access als gateway security oplossingen.
Mobility
Flexibel en mobiel werken is niet meer weg te denken uit een moderne werkomgeving. Om gebruikers met mobiele apparatuur veilig, snel en betrouwbaar te kunnen faciliteren is een geschikte wireless infrastructuur onmisbaar.