WEBAPPLICATIE SECURITY - ICT Infrastructuur | Cyber Security
744
page-template-default,page,page-id-744,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,qode_grid_1200,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

WEBAPPLICATIE SECURITY

Tegenwoordig vertrouwen organisaties op web-applicaties, transacties met leveranciers en communicatie met klanten verlopen vaak via het internet. Om diverse, vaak kostenbesparende redenen, besteden veel organisaties helaas weinig tot geen aandacht aan het goed controleren / testen van de veiligheid van hun web-applicaties.

Web-applicaties en systemen kunnen door hackers misbruikt worden om toegang te krijgen tot vertrouwelijke bedrijfsinformatie of klantgegevens. ATTComputer Security AppScan® helpt u bij het opsporen en verbeteren van de veiligheid van uw web-applicaties volgens het “Secure by Design” principe.

Dit principe stimuleert het testen op de veiligheid van web-applicaties als standaard onderdeel van het software development proces. ATTComputer Security AppScan® scant en test op de meest recente bedreigingen.

Beveilig uw webapplicatie
De webapplicatie scanner van ATTComputer neemt de gehele webapplicatie beveiliging onder de loep. Zo wordt er o.a. gescand naar injectiemogelijkheden en kwetsbaarheden, algemene security configuratiefouten en het aanroepen van data zonder authenticatie. Elke webapplicatie is optimaal beveiligd dankzij de veelzijdigheid van de ATTComputer scanners.